Kur çorapet janë aksesori më ‘fashion’ i veshjes tuaj!

 

Në fakt e vërteta është se shpesh çorapeve nuk i kushtojmë shumë rëndësi në zgjedhjen e një veshje, për çfarëdo rasti qoftë.

E duket se ka ardhur koha që aksesori i këmbës të marë vëmendjen që i takon, madje duke u kthyer në elementin kyç, që plotëson një ‘outfit’.

Edhe nëse jeni nga ata tipa që çorapet i keni thjesht nevojë dhe nuk gjeni asgjë ‘fashion’ tek ky aksesor, ne jemi këtu për t’ju thënë që gaboheni.

Në galerinë më poshtë gjeni disa modele çorapesh, me anë të të cilave ‘loja’ e kombinimit të veshjes me aksesorin e këmbës do të kthehet në të preferuarën tuaj.

Previous ArticleNext Article