Në ditët e koronavirusit, Armina Mevlani na tregon garderobën luksoze!

Në ditët e izolimi në shtëpi për shqiptarët, Armina Mevlani zgjodhi të tregojë pak nga garderoba e saj luksoze, e cila në fakt, më shumë i ngjasonte një dyqani rrobash, kaq shumë gjëra kishte brenda! I admirueshëm edhe sistemimi, por patjetër që këtu, meritë ka edhe hapësira në dispozicion.

Fotot e postuara nga blogerja në Instagram tregojnë veshje të modeleve e ngjyrave të ndryshme, dhe padyshim, aty ka lloj lloj firmash.

 

Armina u fejua zyrtarisht dy vjet më parë me Shkëlzen Berishën, i cili e ka treguar në mjaft raste se nuk ngurron ta llastojë me surpriza e dhurata!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article