Si t’i veshim pantallonat e shkurtra në 5 mënyra, për t’i dhënë ‘outfit-it’ një tjetër dimension!

Kur themi pantallona të shkurtra shumë prej nesh mund të na shkojë mendja tek veshja ‘casual’ me të cilën nuk mund të krijosh shumë variacione ‘outfit-esh’, por nëse mendohemi dhe pak dhe vëmë imagjinatën në punë me vetëm një palë pantallona mund të krijojmë veshje nga më sportivja, romantikja, trendy apo edhe ceremonialja…

Më poshtë ju sjellim 5 ide si mund ti veshim pantallonat e shkurtar në 5 mênyra.


Veshja e darkës


Veshja e fundjavës


Veshja për takimin dashuror


Veshja trendy


Veshja e pushimeve

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article