I shërbeu pacientëve me Covid-19, e veshur vetëm më të brendshme! Merret masa ndëshkuese për infermieren ruse!

Foto e një infermiereje ruse teksa ndodhej në repart para pacientëve të infektuar me Covid-19, e veshur me uniformën mbrojtëse PPE, nga e cila dukeshin lehtësisht të brendshmet kja bërë xhiron e rrjetit.

Infermierja, që punon në një spital në Tula të Rusisë nuk është shprehur se është shumë e frikësuar se do të humbi vendin e punës, pas këtij incidenti. Por kolegët e saj, mjekë të ndryshëm e po ashtu edhe politikanë I kanë ardhur në mbrojtje të resë, pasi sipas tyre është faji i drejtuesve të spitalit që nuk e kanë pajisur infermieren me uniformë të posaçme për të punuar në një repart të koronavirusit.

Mjekja, identiteti i së cilës nuk është bërë i ditur  ka treguar se uniforma i krijonte shumë vapë dhe nuk e kishte vënë re që ishte aq shumë transparente.

Drejtuesit e spitalit kanë vendosur marrëin një masë disipilonore për punonjësen e tyre, e cila ka thyer kodin e veshjes, por ata nuk e kanë specifikuar se çfarë dënimi do të japin për të.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article