Kinë/ Zgjidhja origjinale për fëmijët që të ruajnë distancën në shkollë!

 

Ndonëse Kina e ka fituar tashmë me betejën Covid-19, në shtetin aziatik ende nuk janë hequr përfundimisht masat ndaj pengesës së përhapjes së virusit.

Teksa specialistët këshillojnë që njerëzit duhet të mbajnë distancë nga njëri tjetri prej 1.5 metrash, një shkollë fillore në Tayan të Kinës ka gjetur një mënyrë tejet origjinale që fëmijët të mos afrohen me njëri tjetrin.

Secili nxënës është i pajisur me nga një palë ‘krahë’ në mënyrë që të ruhet distance e duhur, dhe të mos kenë kontakte fizike.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article