Tatuazhet e mbretërorëve; nga Meghan Markle tek Kate Middleton e Camilla! 

‘Tatuazh’ dhe ‘mbretëror’ nuk janë dy fjalë që spontanisht mund të tingëllojnë se kanë lidhje me njëra tjetrën, duke patur parasysh protokollin e rreptë mbretëror, por duket se bot aka patur dhe ka rebelë që nuk kanë pyetur aspak për rregulla.

Megjithatë duket se jo në çdo familje mbretërore ekziston një rregull që nuk lejon tatuazhet në trup, dhe kujtojmë këtu që  në vitin 1862 Mbreti Edward VII krijoi një “precedent” duke u gdhendur i pari dhe gjatë një vizite në Tokën e Shenjtë ai kishte një kryq të vizatuar të Jeruzalemit në krah.

Për t’u kthyer në ditët e sotme, më poshtë ju paraqesim disa prej emrave më të njohur të familjeve mbretërore, të cilët kanë preferuar që të gdhendin në lëkurë (përkohësisht, apo përjetësisht) imazhe apo vizatime të ndryshme.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article