Ja ku mund t’i gjeni vathët e preferuar të Meghan Markle që kushtojnë 42 dollarë!

 

Vathët prej floriri të bardhe me gurë diamant që Meghan Markle duket se i ka të preferuarat e saj, mund t’i gjeni në një version të përshtatur për vetëm 42 dollarë.

Etsy.com menjëherë sapo pa dobësinë e Dukeshës së Sussex për vathët 12.000 dollarëshe, krijoi imitimin që sigurisht është prej floriri dhe diamanti, por që janë shitur në kohë rekord.

Për një çmim prej 42 dollarësh, ju mund të keni të njëjtat vathë si Meghan; me ndryshimin e vetëm se aksesorët e bashkëshortes së Harryt kushtojnë 12.000 dollarë., por në fund të fundit askush s’do ta dijë çmimin e vathëve të tu!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article