Fundet deri tek kyçi i këmbës për verë 2020; ja disa modele për t’u kopjuar!

Trendi i verës; fund i gjerë treçereksh me bel të lartë. Të ngushtë, apo prerje kove, fundet e kësaj vere kanë rikthyer modën e viteve 50’.

Funde të tilla me siguri i keni parë në fotografitë e nënave tuaja, ndaj nëse jeni me fat dhe gjeni ende nonjë të tillë në garderobën e mamit, vidhjani.

Elementët që stilistët sugjerojnë për fundet deri pak mbi kyçin e këmbës, janë frudat, të çarat anash apo në mes, si dhe xhepat e mëdha.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article