Dardit i dolën kicat dhe Ira nuk duroi, e nxorri dhe një foto!

Edhe pse hyjnë tek ata prindër që i ruajnë me fanatizëm vogëlushët e tyre nga ekspozimi në rrjetet sociale, ndonjë foto edhe e hedhin ( megjithëse, jo me pamjen e plotë të vogëlushit). Së fundi bashkëshortja e Gaz Pajës, Ira, na tregoi përmes një postimi në Instagram një moment të rëndësishëm  të lidhur me të voglin e saj: Dardit kanë filluar t`i dalin dhëmbët! Kjo tregon se po rritet dhe Ira deshi ta ndante këtë me të gjithë.

“Dhëmbët, dhëmbët, dhëmbët! Dhëmbët e mi të mprehtë“, ka shkruar ajo, duke përsëritur kështu fjalët e një kënge!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article