Krem dielli me faktor mbrojtes 50! Ja markat qe BORDO ju sugjeron!

Ajo që dermatologēt vazhdimisht këshillojnë është përdorimi i kremit mbrojtës çdo ditë të vitit. Sa është e rëndësishme përdorimi i kremit të diellit, aq është edhe e dēmshme nëse nuk merrni kremin e duhur për lēkurën tuaj. Bordo ju sugjeron dy lloje kremërash me SPF 50, që janë gjithashtu sugjerimet nr 1 të dermatologëve.

SUNCARE SENSITIVE FLUID SPF 50+ -Krem mbrojtës nga dielli që ofron mbrojtje të lartë nga rrezet UV sidomos për lëkurat sensitive dhe ato me ngjyrë te çelur.
Ky krem mbron lëkurën në sajë të kombinimit te filtrave të ndryshëm. Përdorimi i tij ul rrezikun për depigmentim. Glicerina me veti hidratuese dhe përbërsit lipidike stabilizojne barrieren e lekures. Indikohet për lëkura të ndjeshme, alergjike por edhe pas trajtimeve estetike. 🌞💛🍋


Mbrojtësi perfekt për lëkurat e yndyrshme. Comfort Matt SPF 50+
☀️ Siguron mbrojtje të lartë
☀️ Ndihmon në balancimin e yndyrës falë azeloglicinës ☀️ Garanton efekt mat falë pluhurit sebumabsorbues, i cili redukton pamjen e poreve. ☀️ Parandalon fotoplakjen, erritemat solare dhe njollat.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article