GIVEAWAY/ Një dhuartë luksi 400 euro nga CHANEL, falë #prestigegroupalbania 

“Dhuratat i pranon dhe mbreti”! Thënia legjendare verifikohet qoftë edhe kur dhurata është tejet modeste! Por, ama kur flasim për Chanel dhe produktet luksoze të bukurisë puna ndryshon… Nuk ka vajzë e zonjë që nuk do të tundohej. Në këtë rast bëhet fjalë për një paketë të mrekullueshme produktesh nga Chanel, që përfaqësohet në Shqipëri nga Presigegroup.al dhe që dhurohet përmes një GIVEAWAY-i, të organizuar nga Drejtore e revistës BORDO, Ilda Lumani.

Pikërisht, Giveaway u publikua në faqen e instagramit të Ildës (https://www.instagram.com/p/CBVPVBtl8_-/  )ku paketa dhuartë përmban këto produkte:

1- Palet sysh me 9 ngjyra!

2- Balsam & Buzëkuq

3- Set me tre manykyr, me ngjyra verore, shoqëruar me përforcuesin Le Top Coat

4 – “Leau tan” – Për një lëkurë bronxi!

5 – Shkëlqyes turpi dhe dekolteje!

Kjo dhuratë në vlerë 400 euro po kërkon një fatlume !

Rregullat për ta fituar janë:

1- Ndiq faqen e #prestigegroupalbania dhe @ilda_lumani

2 – Tag 3 mikesha të tuat!

3 – Giveaway mbyllet në datë 22 qershor!

Chanel Beauty gjendet në Shqipëri prej 5 vitesh, teksa e gjeni ne parfumerinë e qendrës tregtare COIN, në Etos Parfumeri, në “Beauty and the City” në qendrat tregtare TEG dhe TOPTAN, në “Beauty Point” në qendrat tregtare RING dhe QTU, në Shkodër, Vlorë dhe “Eau D Amour” Durrës!

Ndërsa në instagram e gjeni në faqen #prestigegroupalbania

Nëse po lexon këtë artikull do të thotë, që ende nuk ke marrë pjesë në GIVEAWAY! Nxito në linkun në Instagram

Nuk i dihet fituesja mund të jesh ti!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article