17 tatuazhe që do t’ju prekin zemrat; edhe atyre që nuk u pëlqejnë të shkruajnë në trup!

 

Personalisht arsyeja që nuk kam asnjë tatuazh, është frika se mos një ditë mund të pendohem dhe të gjithë e dimë sa e vështirë është të fshish një tatuazh.

Me siguri kështu si unë ka shumë që mendojnë duke zgjedhur të mos shkruajnë asgjë në trup.

Por ka tattoo për të cilat nuk mund të pendohesh asnjëherë, që do të na kujtojnë gjithmonë diçka apo dikë të shtrenjtë tonin, që fatkeqësisht nuk ndodhet më mes nesh.

Në një rast të tillë, diçka do të na kujtojë ata gjithmonë, tatuazhi i gdhendur në trup; ata vijnë nga zemra dhe rrinë përgjithmonë me ne.

Më poshtë gjeni 17 tatuazhe që do t’ju prekin thellë në zemër!

Tatuazh kushtuar shoqes time që është larguar nga jeta

3 rrahjet e fundit të zemrës së babit

Ky tatuazh përfaqëson jetën dhe vdekjen dhe se si të dyja mund të jenë të bukura.

Gjëra që bëjnë baballarët për fëmijët e tyre

“Mendoja se do ishim përgjithmonë”

Gjyshi dhe gjyshja të larguar nga jeta, tashmë janë dy zogj në krahun e saj.

Frekuencat e qeshjes së gjyshes së tij

“Derisa të takohemi sërish mami”

“Djali im Corbi do të jetë gjithmonë pranë zemrës time”

Dashuria e motrave është e palimit

Kjo mami ka bërë tatuazh vizatimin e të birit

Dita më e lumtur e jetës

Ky tatuazh është në përkujtim të qenushit që ndodhet në parajsë

Pasi djali i saj u largua nga jeta, kjo nënë bëri tatuazh letrën që i biri ka shkruar për të

Për të kujtuar babain

Tatuazhi që një 83 vjeçare bëri në trupin e saj

“Do të bëhesh mirë”, shprehja që nëna e saj përdorte më shpesh

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article