Ç’të lexoni këtë verë në plazh?! 13 tituj që ja vlen t’i keni në valixhen e pushimeve!

Leximi në plazh është shumë më shumë se sa thjesht leximi i një romani, novele apo çfarëdo ju zgjidhni; por është një arratisje nga realiteti, rutina, problemet e përditshme dhe mos më thoni që ju nuk keni nevojë për këto. Aq më tepër pushimet e kësaj vere duket se do të na afrojnë edhe më  me librat, duke qenë se argëtimet në e vona dhe muzika e lartë janë të ndaluara për shkak të pandemisë së Covid-19, ndaj një libër i mirë do të ishte një super mik për të kaluar ditët e relaksit buzë detit, apo çfarëdo destinacioni që ju do të zgjidhni për të kaluar pushimet.

Jeni në dilemë se ç’të lexoni?! Duke qenë se me autorët shqiptarë shijet janë shumë më personale, na lejoni t’ju sugjerojmë disa botime të huaja, që mund të keni me vete në valixhen e pushimeve.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article