Monokini: trendi i ri i rrobebanjove që ka cmendur yjet! 

Vera për yjet përfaqëson mundësinë ideale për të treguar trupin dhe për këtë, kostumet seksi të banjos ndihmojnë shumë! Kur vjen fjala tek përcaktimi i trendeve, VIP-at jane ata tek të cilët i kthejmë sytë. Admiruesit i kushtojnë vëmendje të madhe gjërave që ato promovojnë. Dhe këtë verë, yjet tregojnë se është shumë “in” kostumi një pjesësh: rrobebanjot që duken si trup, por në fakt janë më shumë bikini të vecanta e te lidhura me disa elemente që e bëjnë pamjen e tyre më seksi! Quhen monokini dhe janë kthyer në të preferuarat e shumë femrave të famshme!

easy dinner ideas
Previous Article