Të ftuar si dasmorë; çfarë kanë veshur 30 VIP-a në dasmat e miqve të tyre!

 

Është e rrezikshme të ftosh në dasmën tënde një personazh të famshëm sepse në mos e gjithë vëmendja, një pjesë e mirë e syve të dasmorëve do të jenë pikërisht tek VIP-i ftuar, a thua se tavolina qendrore nuk ka nusen dhe dhëndrin ulur në të.

Po ashtu e sikletshme duhet të jetë nga ana tjetër edhe për të famshmin që merr një ftesë dasme, pasi ndryshe nga pjesa më e madhe e njerëzve që bëjnë çmos që të duken sa më bukur, e të shkëlqejnë sa më  shumë në një ceremoni martese, me VIP-in ndodh e kundërta, atij i duhet të shkëlqejë sa më pak, në mënyrë që vëmendjen ta mari çifti.

Më poshtë ju paraqesim 30 personazhe të A listës botërore, të cilët kanë qenë dasmorë në ceremonitë e miqve të tyre, por nuk e dimë sa ja kanë arritur që të mos vjedhin gjithë vëmendjen e të ftuarve, apo edhe vetë çiftit.

easy dinner ideas
Previous Article