Më i bukuri i Turqise shkëmbeu komente me Eva Muratin dhe fansat kaq deshën!

Can Yaman ( mezi presim gjithmonë ta themi se është me origjinë shqiptare), I bëri një super koment Eva Muratit, dhe kushedi sa vajza tani do të donin të ishin në vendin e saj! Moderatorja kishte  komentuar dy emoji në videon e tij të fundit, duke lavdëruar kështu pjesëmarrjen e tij në serialin më të ri dhe Can ia ktheu me dy emoji që mund të “përkthehen” si “Faleminderit, yll!”.

Menjëherë fansat nisën nga aludimet dhe pop resin për të parë nëse interesimi i aktorit të suksesshëm do të zgjatet më tej! Can aktualisht është dukë intepretuar në serialin “Bay Yanlis”, së bashku me aktoren Ozge Gurel. Sipas disa burimeve online, që prej korrikut të këtij viti, ylli i ekranit turk është “single”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article