Portretet e këtyre grave, menjëherë sapo kanë marrë një kompliment janë gjithçka ju duhet sot!

Për stresin e nisjës së javës, dhe problemin që të gjithë  kemi me ditën e Hënë nuk eshte shpikur ende një variant lehtësues, dhe ndrësa po bënim punët rutinë të një të hëne të zakonshme në zyrë, më zuri syri një artikull mbi një fotograf turk që kishte shkrepur shprehitë e disa grave, para dhe pas marrje së një komplimenti.

Në vitin 2016, fotografi turk Mehmet Genç,  ndau foto të grave autoktone nga çdo vend që ai vizitoi. Shumica e jetës së këtyre grave sillet rreth punës së palodhur dhe fotografi zbuloi se shikimet e tyre ishin shpesh të trishtuara. Kështu që ai gjeti një truk të shkëlqyeshëm për t’i bërë ata të buzëqeshnin

Të moshuara e me shumë mundësi me një sërë kalvare vuajtjesh mbi supe, një kompliment solli këtë shkëlqim që flet kaq shumë në sytë e këtyre grave.

 

Ndërsa ne gjetëm motivin që na u desh për optimizmin e munguar të një hëne të zakonshme.

easy dinner ideas
Previous Article