Vjeshtë më stil; frymëzohuni nga të famshmet shqiptare për veshjet e këtij sezoni!

Si personazhë të njohur që janë pothuajse gjatë gjithë kohës në lupën e publikut, emrat e njohur VIP e kanë të domosdoshme përditësimin me të rejat më të fundit në industrinë e modës.

Me rënien e temperaturave dhe nisjen e shirave, krijimi i një ‘outfi-i’ në mëngjes për punë, apo për daljet e darkave duket një proces jo dhe fort emocionues, (këtu nuk futen ata që modën dhe stilin e kanë pikë të fortë).

Çfarë më shumë se një model i gatshëm veshje që shkon përkundrejt trendeve që sugjerojnë stilistët e famshëm botërore, do të na ndihmonte për t’u bërë gati në mëngjes?!

Duke bërë një xhiro virtuale në instagram, nuk qe e vështirë të gjenim disa kombinime vjeshte nga emrat e njohur të ekranit e shoëbiz-it shqiptar, ndaj më poshtë gjeni ‘outfi-et’ për të qenë in këtë vjeshtë, frymëzuar nga VIP-at shqiptarë.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article