Kjo qenka “bluza” e vjeshtës: Chiara dhe Klea bëjnë xing me veshjen!

Chiara Ferragni është një blogere e njohur sot në mbarë botën, dhe shijet e saj në veshje, pakkush mund t`i diskutojë!

Së fundi, u shfaq me një veshje në dukje mjaft të thjeshtë, por që në fakt, është mjaft e këndshme, e bukur dhe praktike. Një ndër elementët më interesantë të kombinimit, ishte padyshim bluza me kopsa përpara dhe e puthitur pas trupit, ndërsa nxjerr në pah mjaft bukur dekoltenë. Por Klea Huta tregoi përmes një postimi të saj, se një bluzë të ngjashme ka veshur ajo që përpara Chiarës madje!

Epo këto vajza, dicka dinë, kjo duket është “bluza e momentit”!

easy dinner ideas
Previous Article