Këto triko janë fiksimi i gjithkujt së fundmi!

 

Veshjet e thurura evoluojnë, rinovojnë vetveten dhe kthehen të jenë protagoniste e pamjeve të rradhës në 2021.


Është momenti i mini trikos rikthimi i saj, i parashikuar fillimisht nga supermodelet e kalibrit të Kendall Jenner dhe Bella Hadid dhe më vonë nga shfaqjet e modës pranverë verë 2021 në shtator, tani është bërë zyrtare.

Trikot e shkurtra janë trendi pas së cilit po fiksohen të gjitha vajzat!


Previous ArticleNext Article