Pse duhet të filloni të merrni probiotikë çdo ditë!

Nëse e keni vërejtur që lëkura juaj nuk është në gjendje të vështirë, stomaku juaj është më i fryrë se zakonisht, ose thjesht po ndiheni pak të dobët – është e mundur që zorra juaj të ketë nevojë për një nxitje. Zorra është  e rëndësishme në rregullimin e ekosistemit specifik të trupit tuaj, kështu që mbajtja nën kontroll e këtij organi duhet të jetë në krye të listës suaj të gjërave.

Por, në vend se të mundoheni me medikamente të shpejta që mund të rezultojnë të dëmshëm, është shumë më mirë – dhe më lehtë – të shtoni një shtesë probiotike në rutinën tuaj ditore. Ka një duzinë për të zgjedhur, dhe ata të gjithë premtojnë gjëra të ndryshme, kështu që ne mbledhëm të preferuarat tona për t’ju filluar. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një zgjedhje të mirë gjithëpërfshirëse ose ato që janë posaçërisht pa gluten ose vegane.

 

Previous ArticleNext Article