Moda e çantave 2021: çanta e re Louis Vuitton Coussin

Ndër gjërat më të domosdoshme të modës së çantave 2021 është çanta Louis Vuitton Coussin. Ne shpjegojmë pse absolutisht duhet ta keni atë në dollapin tuaj

Kur ajo u shfaq për herë të parë në pasarelën Pranvere Verë 2021 nga Louis Vuitton spikati mes të gjitha çantave për dizajnin e saj të guximshëm. Ndriçuar nga lëkura metalike dhe karakterizuar nga zinxhiri maxi – tipari i saj dallues – çanta Coussin ishte e kombinuar me një kostum me linja te thjeshta dhe triko ikonike Breton. Dhe sot është dita e madhe: më në fund, çanta e re shumë e pritur Louis Vuitton do të mbërrijë në preview në dyqanin përmes Monte Napoleone në Milano. Ne, që jemi adhurues të mëdhenj të kësaj çante të re, shpjegojmë pse kjo është çanta që duhet të kemi në vitin 2021.

1 – Dimensionet

Eshtë shumë e gjerë dhe e organizuar në ndarje, kështu që gjithmonë keni gjithçka që ju nevojitet me vete dhe pranë.

2 – E gjithanshme

Mund ta mbani ne dorë ose në shpatull dhe i përshtatet të gjitha stileve. Ajo gjithashtu lindi nga një reflektim i drejtorit krijues Nicolas Ghesquiére midis meshkujve dhe femrave dhe u thotë jo gjinive. 

3 – Ka personalitet

Eshtë në gjendje të japë karakter të shkëlqyeshëm çdo look-u falë ngjyrave të forta, logos së dukshme dhe zinxhirit maksi.

4 – Kombinon trashëgiminë dhe modernitetin

Ajo i përgjigjet nevojave të sotme duke festuar të kaluarën e saj.

5 – Do të bëhet mania e re e yjeve

Sipas thashethemeve, shumë miq të shtepise se modes mezi presin ta veshin.

Sophie Turner

Angelica Ross

6 – Eshtë një kryevepër e mjeshtërisë

1000 qepje në 18 copa lëkure të bëra nga 7 mjeshtra lëkure. Këto janë disa nga numrat e çantës Coussin. Qëndroni ne pritje për të zbuluar videon “savoir faire” të çantës në 5 Mars.

Previous ArticleNext Article