10 mënyra për të mbajtur balluken “perde”

Balluket janë pothuajse gjithmonë një ide e keqe. Në vend të kësaj “pop-fringe” është pothuajse gjithmonë një zgjidhje e mirë. Jo vetëm sepse, nga vetë natyra e tyre, kur rriten transformohen dhe nuk ka nevojë të priten, por edhe sepse mbajtja e tyre është e lehtë edhe për ata që nuk kanë gjenetikën e Dakota Johnson ose Ursula Corbero.

Për ju ,këtu 10 modelet më IN për të mbajtur baluket “perde”.

DAKOTA JOHNSON

Nëse është e vërtetë që balukja “perde” nuk ka dalë kurrë nga moda, duhet pranuar se shumica e meritave për këtë kthim i takon asaj. E saj është balukja më klasike “perde” dhe gjithashtu më “e vështira” për t’u mirëmbajtur: e plotë, prek vetullat dhe ka një ndarje të lehtë në mes. Duket shkëlqyeshëm si me flokë të butë të mbledhur ashtu edhe me flokë të lëshuar.

JENNIFER LOPEZ

HALLE BERRY

HILARY DUFF

YARA SHAHIDI

GIGI HADID

CAMILA CABELLO

ROCKY BARNES

KALEY CUOCO

SELENA GOMEZ

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article