Xhinset e grisura/5 stile veshjeje për të kopjuar

Aq të dashur sa që i veshin ato për vite me radhë dhe kurrë nuk heqin dorë prej tyre, aq sa prerjet, veshjet dhe të  carat tani personalizojnë kanavacën xhins. Xhinsi tregon pak ‘historinë tonë, kush jemi dhe çfarë kemi bërë. 

Dolce & Gabbana

Etro

Ne gjithashtu i pamë në shfaqjet e modës, duke u bërë kështu një trend: Dolce & Gabbana propozoi një version “skinny” me prerje dhe arna të modeluara; Etro zgjodhi një model të gjerë me vrima në të dy gjunjët. Të dy veshjet xhins të grisura të pasarelave u çiftëzuan me një xhaketë dhe bralette.

Peter Do

Nëse nga njëra anë kjo veshje jep një pamje të re (ose rinore), sepse është tipike për adoleshentët, më kritikët konsiderojnë të carat ose prerjet një demonstrim të qartë të viteve, madje edhe të personit që e mban atë. Xhinset e grisura janë pjesë e një enigme, ku vëzhguesi duhet të interpretojë ose të mendojë moshën e përdoruesit.

Histori për t’u thënë ose shpikur, mosha për t’u hamendësuar, ky xhins është një veshje eklektike që padyshim zgjon kuriozitetin: ata menjëherë tërheqin vëmendjen. Për këtë arsye, më poshtë mund të mësoni se si t’i kombinoni ato, duke ndjekur trendet më të fundit në modën e stilit të rrugës.

Xhinse të grisura + crop top + sandale

The best street style looks with ripped jeans and our tips on how to combine them according to the 2021 fashion trend

Xhinse të grisura + këmishë xhins + sandale të ulëta lëkure

The best street style looks with ripped jeans and our tips on how to combine them according to the 2021 fashion trend

Xhinse të grisura + xhaketë mashkullore + xhaketë xhins + golf + çizme teksane

The best street style looks with ripped jeans and our tips on how to combine them according to the 2021 fashion trend

Xhinse të grisura + këmishë të bardhë + xhaketë tweed + këpucë me rrip

The best street style looks with ripped jeans and our tips on how to combine them according to the 2021 fashion trend
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article