Irina Shayk ndryshon krejtësisht look, disave nuk i pëlqeu! 

Pas një periudhe të gjatë kufizimesh, më në fund spektaklet e modës janë rikthyer. New York Fashion Week është duke u zhvilluar tani, dhe solli disa shfaqje vërte spektakolare. Megjithatë, disave nuk iu duk i tillë modeli i ri i flokëve i Irina Shayk. Modelja kishte hequr dorë nga flokët e gjatë dhe u shfaq me një prerje shkurt me baluke. Një pjesë e ndjekësve ia dhanë pëlqimin e tyre, por të tjerë u shprehën se ky model nuk e avantazhonte shumë Irinën. Ju si mendoni?

Previous ArticleNext Article