Valentino sapo prodhoi bluzat kushtuar vaksinimit të Covid-19!

Valentino nuk ndalet dhe vazhdon angazhimin e tij kundër koronavirusit, duke mbështetur punën e madhe të UNICEF -it në shpërndarjen e vaksinës, për të rritur ndërgjegjësimin e popullatës. Për këtë arsye Pierpaolo Piçioli ka krijuar një triko edicion i limituar që ka në të printuar Logon e markës V me nënshkrimin Vaksinuar.

Të gjitha fitimet neto do t’i dhurohen UNICEF-it në mbështetje të rolit të organizatës në programin global COVAX, i cili synon të përshpejtojë zhvillimin, prodhimin dhe aksesin e barabartë në testet, trajtimet dhe vaksinat Covid-19.

“Vaksinimi është bërë mënyra më efektive për të luftuar këtë pandemi globale, si dhe një simbol i respektit për të tjerët dhe përgjegjësisë shoqërore. Ju nuk mund të fshiheni pas konceptit të lirisë duke vendosur të mos vaksinoheni. Liria duhet të mbrohet gjithmonë dhe ne të gjithë duhet të luftojmë për lirinë, por duke respektuar të tjerët: liria për të qenë vetvetja, liria e mendimit, liria e dashurisë, liria për të shprehur dhe luftuar për idetë e veta. Fatkeqësisht, jo të gjitha vendet kanë të njëjtën qasje në Covid-19. Me këtë bashkëpunim, Valentino mbështet UNICEF-in në përpjekjet e saj për të ofruar vaksina shpëtuese për jetën Covid-19 “-komenton Pierpaolo Piçioli, Drejtor Kreativ i shtëpisë Valentino, i cili ishte portretizuar vetë në Instagram me një nga bluzat me logon Valentino.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article