10.000 dollarë vetëm për një bisht flokësh; Kim Kardashian shokon me shpenzimin e radhës!

Kim Kardashian nuk njihet saktësisht për kursimtare, por një nga shpenzimet e saj të fundit ka bërë që nofulla jonë të bjerë aq poshtë sa të rrezikojë të shkëputet nga fytyra ime.

Të gjithë e kemi parë pamjen Met Gala të Kardashian, e cila e ktheu atë në një siluetë krejtësisht të zezë nga Balenciaga. Edhe pse jam i sigurt se veshja nuk ka dalë e lirë, është çmimi i flokëve bisht ai që na ka lënë pa fjalë.

Ai që duket si një thjesht si një bisht i gjatë flokësh, duket se ka kushtuar plot 10.000 dollar. Chris Appleton, stilisti i Kim Kardashian për rastin, së fundmi tregoi në Instagram Stories (nëpërmjet Cosmopolitan UK) duke ju përgjigjur pyetjeve të ndjekësve të tij, njëra prej të cilave ishte: “Sa kushtoi ai ‘kalë i vogël’ prej 1.9 metrash ?” Appleton u përgjigj thjesht; “10.000 dollarë”.  Ok,  kjo është qiraja e dy viteve dhe Kim i shpenzoi vetëm për një bisht kali në flokë.

Vlen gjithashtu se ky është vetëm çmimi i flokëve pa llogaritur sa është paguar për punën stilisti Appleton që duhet thënë që nuk është aspak i lirë.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article