Të gjitha veshjet e mbrëmjeve për dimrin që po vjen!

Megjithëse ka qenë një proces që tashmë ka filluar për disa sezone, pandemia e Coronavirus ka përshpejtuar, gjithnjë e më shumë procesin e modës duke bashkuar veshjet e mbrëmjes me veshjet e ditës. Sezoni i ri shikon të ardhmen me pozitivitet, por duke pritur për lajme më të sigurta (rreth covid) qëndroni me këmbët tuaja në tokë. Si?


Kombinimi i krijimeve glamour të shoqëruara me veshje rastësore. Përshembull një fustan apo kostum mbrëmje me pak fantazi do të ngjante vërtet bukur kombinuar me atlete apo çizme ushtarake.


Ndër të tjera veshjet protagoniste të mbrëmjeve të sezonit të dimrit janë të zbukuruara me ornamente ose të ndërthurura me pëlhura të ndritshme, dhe kombinuar me xhaketë sportive, pelerina, xhaketa bomber apo pallto të lehta. Pra i gjithi një koncept që lulëzon në kontraste.

Më poshtë gjeni se si të vishni fustanin e mbrëmjes me xhaketën sipas tendencave të fundit të dimrit dhe vjeshtës 2021/ 2022.

Previous ArticleNext Article