“Do të zgjedh një njeri që s’është i njohur”; Semi flet për lidhjen me Bojken Lakon

Semi është një nga banoret e ‘Big Brother VIP’, dhe së fundmi brenda shtëpisë ka folur rreth faktit që ndonjëherë lidhjet kthehen në publike dhe kjo prish privatësinë e personazheve të njohur.

“Jeta ime private është e imja. Unë dhe atë që kisha s’doja ta nxirrja, por fakti që ai ishte i njohur dhe njerëzit na shihnin në rrugë e na bënin foto, na bëri të tregonim. Por tani që kam mundësi të zgjedh një njeri, do të zgjedh atë që nuk është i njohur”, u shpreh Semi, duke ju referuar lidhjes me Bojken Lakon.

Ndërkohë që banorët e tjerë i kanë thënë të mos tregohet kaq e prerë, pasi mund të ndodhë edhe të dashurohet me një person publik.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article