Ngjyra kafe është gati t’i ‘vjedh’ vendin të zezës! Shihni modelet më të bukura që duhet t’i keni në gardërobën tuaj!

Ngjyra që do të mbizotërojë këtë sezon, madje që do të kalojë edhe ngjyrën e zezë, është kafeja.

Ngjyra ka qenë gjithmonë antagoniste e së zezës po bën rrugën e saj ndër trendeve më të preferuara të vjeshtës dhe dimrit, e për ta vërtetuar këtë mjafton thjesht të shikoni veshjet e influencuesve dhe vitrinat e dyqaneve..

E kemi vënë re besojmë në zgjedhjet e veshjeve të përditshme dhe blerjeve të reja: nëse më parë, në fakt, mes një palltoje të bukur klasike të zezë dhe të njëjtit model në ngjyrë kafe nuk do të kishim as më të voglin dyshim dhe do të kishim zgjedhur të parën me sy mbyllur, ndërkohë nëse tani e mendoni dy herë..atëherë ju keni hyrë zyrtarisht në “sezonin e ngjyrës kafe”.

Për më tepër, ndryshe nga sa mund të mendohet, e zeza dhe kafeja nuk janë aspak në konflikt, në të vërtetë, në shumë raste ato shkojnë shumë mirë së bashku..


 

 

 

 

 


 

 

 

Previous ArticleNext Article