Paris Hilton zbulon detaje nga abuzimi seksual në qendrën psikiatrike!

Trashëgimtarja e hotelit prestigjioz, Paris Hilton, tregoi mbi abuzimin dhe kërcënimet seksuale që ajo duroi mbi 20 vjet më parë ndërsa qëndronte në shkollën Provo Canyon, një qendër trajtimi psikiatrike për të rinjtë në qytetin e Provo.

Përvojat e saj filluan pasi u largua nga shtëpia e saj në moshën 16-vjeçare pasi prindërit e saj besonin se çrregullimet e vëmendjes së saj do të lehtësoheshin vetëm me “dashuri të ashpër”.

“Në ditën time të parë, u detyrova të hiqja të gjitha rrobat e mia, të kollitesha dhe t’i nënshtrohesha një ekzaminimi gjinekologjik, të gjitha të vëzhguara nga afër nga stafi që ishte i gjithi i përbërë nga meshkuj. Megjithëse ishte një përvojë jashtëzakonisht e pakëndshme, më bëri të besoja se ishte një kontroll legjitim, rutinë se mos fusja sende kontrabandë. Por ajo që nuk mund ta kuptoja ishte se si një vajzë 16-vjeçare, ai provim i brendshëm do të më bëhej shpesh gjatë kohës sime në Provo dhe vetëm gjatë mesnatës”, tha Hilton.

Hilton tha se duke parë këto përvoja të tmerrshme si një grua e rritur, “Unë mund t’i njoh këto provime për atë që ishin: Sulmet seksuale ndaj fëmijëve”.

Hilton tha se duke parë këto përvoja të tmerrshme si një grua e rritur mund t’i dallonte këto trajtime çnjerëzore që ishin vërtet: Sulme seksuale ndaj fëmijëve.

Ylli televiziv mori pjesë në një konferencë shtypi në Capitol Hill të mërkurën për të treguar solidaritet me Unsilenced, një organizatë jofitimprurëse kombëtare e fokusuar në luftimin e abuzimit institucional ndaj fëmijëve.

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article