Kiara Tito rrëfen rikthimin e saj me ish-in!

 

E ftuar në “Goca dhe Gra”, Kiara Tito u përball edhe me pyetje mbi jetën e saj private, të cilave nuk ngurroi t`i përgjigjej, edhe pse disa prej tyre lidheshin me partnerët që ka pasur në të kaluarën.

Armina: Nëse ish-i do të të kërkonte të riktheheshit, çfarë do të bëje?

Kiara: Do ta rimendoja

Armina i drejtohet nga studio ish të dashurit të Kiarës: Je akoma në kohë që mund t’i bësh një thirrje për rikthim

Armina: Nëse të telefon ditën e lindjes

Kiara: Do ia hap, mirëpres urimet

Armina: Ish-i të përndjek në rrjete sociale me adres fallco..

Kiara: Për këto gjëra vdes, i kam shumë qejf

Dalina: Të ka ndodhur?

Kiara: Po, më ka ndodhur. Kam kuptuar që kanë qenë adresa fallco, e shihja shpesh nëpër story. Dhe më pas e kam kuptuar. Por mua më pëlqejnë këto gjëra. Ka qenë një nga dy ish-ët.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article