Çfarë të veshësh këtë verë që të dukesh “In”? Të gjithë hiletë që do t`ju bëjnë të jeni “Wow”!

Sezoni i ngrohtë sjell me vete shumë ngjyra dhe kombinime të reja, të cilat do ta bënin cdo femër të dukej bukur. Por ka disa këshilla që mund të ndihmojnë të arrihet pamja e dëshiruar, pa shumë mundim. Kur dëshiron të jesh “në modë”, duhet të mbash parasysh që:

Këtë vit janë shumë “in” cizmet e shkurtra të verës

Sa më shumë aksesorë, mundësisht me ngjyra dhe dimensione të ndryshme, ndërsa varëset duhen “gjigande”

Fustanet dhe fundet janë “detyrimi” i sezonit, ju duhen patjetër!

Previous ArticleNext Article