Bikinit e kësaj vere janë në nuancat e “nude”, sipas motrave Kardashian!

Me format e tyre, motrat Kardashian janë bërë të famshme në mbarë botën: atyre u pëlqen ekspozimi dhe në fund të ditës, Kardashian-Jenner i gjen përherë me bikini! Dhe vajzat e këtij klani, së fundi na treguan dashur padashur edhe tendencën e rrobebanjove të kësja vere. Ato do të jenë në tonet e “nude”, ndërsa Kendall i shton edhe nja palë cizme!

Previous ArticleNext Article