KreuCelebrity

5 gjërat që një grua e mençur nuk do t’i kërkojë nga partneri i saj!

5 gjërat që një grua e mençur nuk do t’i

Këto pesë gjëra, thuhet se një grua e mençur nuk do t’ia kërkojë partnerit të saj:

Mos i kërkoni partnerit të heqë dorë nga gjërat që i pëlqejnë
Vetëm për shkak se dëshironi që ai të kalojë më shumë kohë me ju, i kërkoni të heqë dorë nga hobi ose puna e tij. Një grua e mençur e di se kjo do ta bëjë partnerin e saj të pakënaqur.

Mos kërkoni nga partneri juaj të jetë një person tjetër
Femrat që vërtet e dinë vlerën e një marrëdhënieje nuk do t’i kërkojnë partnerit të tyre të ndryshojë.

Mos kërkoni nga partneri juaj të shmangë femrat e tjera
E vërteta e shëmtuar është se  meshkujt nuk mund të mos i shikojnë femrat e bukura. Kështu që ai thjesht e pranon këtë fakt dhe e përballon me qetësi.

Mos i kërkoni partnerit të ndajë interesat tuaja
Një grua e mençur nuk do t’i kërkojë partnerit të saj të ndajë interesat e saj. Sepse është i vetëdijshëm që partneri i tij duhet të ketë shije dhe interesa të tjera.

I beson partnerit
Një grua e mençur nuk  kërkon dëshmi dashurie nga partneri i saj. Kur një marrëdhënie midis një burri dhe një gruaje ndërtohet mbi besimin, një grua nuk do të marrë kurrë fshehurazi celularin e partnerit të saj për të hyrë në mediat sociale apo edhe thjesht për të parë se çfarë po bën partneri i saj.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF