KreuCelebrity

Fansi e akuzon se ka abortuar, Efi reagon ashpër!

Fansi e akuzon se ka abortuar, Efi reagon ashpër!

Fama vjen me nje cmim, e ai është mungesa e privatësisë si dhe fakti qe duhet te degjosh dhe plot gjëra te cuditëshme për veten. Efi është përballur me një situatë të tillë: Ajo publikoi në Instagramin e saj një mesazh befasues të ardhur nga një ndjekës. 

Fansi e akuzon se ka abortuar, Efi reagon ashpër!

Personi anonim i cili i ka shkruar ish-banores së “BBV2” pretendon se ajo ka qenë shtatzënë dhe ka abortuar fëmijën. Në mesazh shkruhet:

Fansi e akuzon se ka abortuar, Efi reagon ashpër!

O Efi para një muaji kur reklamove parfum e pate barkun e madh. A ke abortuar, të kuptoj se je ndarë po fëmija duhet të të dhimbset nga zemra. E pashë intervistën me Ronaldon ku the se nuk jam shtatzënë, paç fat motër
Reagimi i Efit ka qenë mjaft i ashpër kundrejt tij: Ore ju s’jeni mirë përfundimisht. Keni filluar edhe shpikjet tani!

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF