KreuCelebrity

Lista/ Aktori më i paguar në Hollywood befason fansat

Lista/ Aktori më i paguar në Hollywood befason fansat

Adam Sandler ka tronditur fansat duke kryesuar listën e Forbes të aktorëve më të paguar për herë të parë që nga viti 2002. Revista llogariti se Sandler fitoi 73 milionë dollarë (57 milion £) në 2023, kryesisht falë marrëveshjes së tij fitimprurëse me gjigantin e transmetimit Netflix.

Margot Robbie zë vendin e dytë në listë si aktorja më e re dhe si një nga dy aktoret e vetme në listë. Tjetra grua në listë është Jennifer Aniston, të cilës i detyrohet shumë famës nga “Friends”, edhe pse transmetimi i saj përfundoi 20 vjet më parë.

Lista/ Aktori më i paguar në Hollywood befason fansat

Lista e aktorëve të tjerë që janë renditur në listën e Forbes si më të paguarit për vitin 2023:

1.Adam Sandler- 73 milionë dollarë
2.Margot Robbie- 59 milionë dollarë
3.Tom Cruise-45 milionë dollarë
4.Ryan Gosling-43 milionë dollarë
5.Matt Damon-43 milionë dollarë
6.Jennifer Aniston-42 milionë dollarë
7.Leonardo DiCaprio-41 milion dollarë
8.Jason Statham-41 milion dollarë
9.Ben Affleck-38 milionë dollarë
10.Denzel Washington-24 milionë dollarë

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF