KreuCelebrity

I shiti shtëpinë Kanye West; Shqiptari zbulon shumën marramendëse!

I shiti shtëpinë Kanye West; Shqiptari zbulon shumën

Kristian Cuku ka qenë një nga të ftuarit e programit “Opinion”, si një prej shqiptarëve që ka patur sukses. 

Kristian Cuku tregoi se vitin e kaluar kompania e tij në Dubai, i ka shitur reperit të njohur ndërkombëtar Kanye West një shtëpi me vlerë 80 milionë dollarë. Shumë e cila për pasurinë që reperi ka, nuk konsiderohet e lartë. 

I shiti shtëpinë Kanye West; Shqiptari zbulon shumën

Dikur kampion i Shqipërisë për 13 vjet për garën e trehapëshit, Cuku tregoi si nisi të emigronte nga Italia e tashmë ka përfunduar në Dubai.

Aty tha se shkoi sepse iu plotësuan të gjitha kushtet ku tha se nuk ka taksa, ka kohë të mirë të gjithë vitin, pastërti dhe konkurrencë që e motivon. Prej 3 vitesh ai jeton dhe bën biznes atje për shitblerjen e pronave të patundshme. 

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF