KreuCelebrity

Këta janë 4 banorët e parë të nominuar në BBV3

Këta janë 4 banorët e parë të nominuar në BBV3
Mbrëmjen e djeshme u mbajt ‘Prime’ i rradhës së “Big Brother VIP Albania”.

Një natë e mbushur me plot ngjarje; nga e vërteta e largimit të papritur të Drini Zeqos nga programi, komenti i ish-burrit të Ledjonës, hyrje të reja, por u bënë edhe nominimet e para.

Sipas publikut 6 banorët më pak të preferuar të javes që lam pas janë: Vesa, Gazi, Gabriele, Ervini, Alfio dhe Heidi.

Menjëherë vazhduan nominimet për banorët ku 5 banorët që u dërguan në nominim janë:
1-Gazi
2-Alfio
3-Heidi
4- Meri, ku kjo e fundit u dërgua në nominim prej dënimit që mori nga ‘Vëllai i Madh’.

Pas emrave që shkuan në nominim, nisën debatet brenda shtëpisë, ku vëmendjen më të madhe e mori Heidi, e cila kërkoi të mos flas me banorët pas nominimit që ata bënë për të.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF