KreuCelebrity

Lista e fituesve të Critics Choice Awards 2024!

Lista e fituesve të Critics Choice Awards 2024!

Një javë pasi Golden Globes nisi sezonin e çmimeve 2024, Critics Choice Awards nderoi më të mirët në filmin dhe televizionin e vitit 2023 në një ceremoni të organizuar nga Chelsea Handler.

Aktorët fitues përfshinin Robert Downey Jr. të Oppenheimer, Emma Stone të Poor Things, aktorë të Beef Ali Wong dhe Steven Yeun, dhe Kieran Culkin dhe Sarah Snook për shfaqjet e tyre në Succession.

Filmi Barbie, me aktorë Margot Robbie, America Ferrera dhe Ryan Gosling, mblodhi më së shumti nominime filmike duke fituar disa çmime, duke përfshirë komedinë më të mirë.

Lista e fituesve të Critics Choice Awards 2024!

Më poshtë keni listën e plotë të fituesve të Critics Choice Awards:

Aktori më i mirë

Paul Giamatti – The Holdovers

Aktorja më e mirë

Emma Stone – Poor Things

Aktori më i mirë dytësor

Robert Downey Jr. – Oppenheimer

Aktorja më e mirë dytësore

Da’Vine Joy Randolph – The Holdovers

Aktrimi më i mirë

Oppenheimer

Regjisori më i mirë

Christopher Nolan – Oppenheimer

Skenari më i mirë

Greta Gerwig & Noah Baumbach – Barbie

Kinematografia më e mirë

Hoyte van Hoytema – Oppenheimer

Produksioni më i mirë

Sarah Greenwood, Katie Spencer – Barbie

Editimi më i mirë

Jennifer Lame – Oppenheimer

Make up më i mirë

Barbie

Efektet vizuale

Oppenheimer

Komedia më e mirë

Barbie

Filmi i animuar më i mirë

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Filmi në gjuhë të huaj më i mirë

Anatomy of a Fall

Kënga më e mirë

“I’m Just Ken” – BarbieS

Seriali dramë 

Succession (HBO | Max)

Aktori (dramë)

Kieran Culkin – Succession (HBO | Max)

Aktorja (dramë)

Sarah Snook – Succession (HBO | Max)

Aktori më e mirë dytësore (dramë)

Billy Crudup – The Morning Show (Apple TV+)

Aktorja më e mirë dytësore (dramë)

Elizabeth Debicki – The Crown (Netflix)

Seriali komedi

Abbott Elementary (ABC)

Aktori (komedi)

Jeremy Allen White – The Bear (FX)

Aktorja (komedi)

Ayo Edebiri – The Bear (FX)

Aktori dytësor (komedi)

Ebon Moss-Bachrach – The Bear (FX)

Aktorja dytësore (komedi)

Meryl Streep – Only Murders in the Building (Hulu)

Serial i limituar

Beef (Netflix)

Aktor ( serial i limituar)

Steven Yeun – Beef (Netflix)

Aktorja ( serial i limituar)

Ali Wong – Beef (Netflix)

Aktori dytësor ( serial i limituar)

Jonathan Bailey – Fellow Travelers (Showtime)

Aktorja dytësore (serial limituar)

Maria Bello – Beef (Netflix)

Seriali më i mirë në gjuhë të huaj

Lupin (Netflix)

Talk Show më i mirë

Last Week Tonight with John Oliver (HBO | Max) 

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF