KreuCelebrity

Në mes sukseseve; Taylor Swift përballet me një tjetër problem!

Në mes sukseseve; Taylor Swift përballet me një tjetër

Koncerti i shumëpritur i Taylor Swift "The Eras Tour" në Sydney u përball me vonesa dhe kaos për shkak të motit të keq, duke shkaktuar evakuimin e fansave nga Stadiumi Accor. Rrufeja që goditi aty pranë i detyroi organizatorët t'u kërkonin fansave të lëviznin brenda pak para orës 18:00 me orën lokale, duke vonuar shfaqjen treorëshe.

“Ju lutemi, vini re, për shkak të motit, koha e fillimit të shfaqjeve është vonuar”, thuhet në një deklaratë të lëshuar nga Stadiumi Accor. “Qëndroni të fshehtë deri në njoftimin e mëtejshëm dhe ndiqni udhëzimet e stafit. Qëndroni të sigurt dhe jeni të sjellshëm me ata që ju rrethojnë”.

Në mes sukseseve; Taylor Swift përballet me një tjetër

Swift përfundimisht doli në skenë rreth orës 19:50. Shqetësimet për sigurinë vazhduan, me Stadiumin Accor që tregonte se shfaqja do të vazhdonte nëse moti i ashpër nuk përbënte një kërcënim për artistët dhe të pranishmit.

"Unë jam shumë i shqetësuar për shiun, dhe Accor ende nuk ka njoftuar se kur do të fillojë shfaqja”, tha një fans për Daily Mail Australia përpara fillimit të shfaqjes. Pavarësisht përpjekjeve për të menaxhuar situatën, zhgënjimet u rritën mes fansave për mungesën e komunikimit..

Pavarësisht pengesave, qëndrueshmëria e Swift dhe përkushtimi i fansave të saj ishin evidente ndërsa shfaqja përfundimisht vazhdoi mes kushteve të stuhishme.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF