KreuCelebrity

Sophie Turner ndërmerr sërish hapa ligjorë ndaj Joe Jonas!

Sophie Turner ndërmerr sërish hapa ligjorë ndaj Joe Jonas!

Aktorja Sophie Turner ka ndërmarrë hapa për të "riaktivizuar" procedurat e saj të divorcit me ish-bashkëshortin Joe Jonas.

Pas përpjekjeve të pasuksesshme për të arritur marrëveshje për kujdestarinë e fëmijëve dhe çështjet pronësore, Turner, 28 vjeç, dhe ekipi i saj ligjor kanë paraqitur dokumentet në Florida, duke sinjalizuar rifillimin e çështjes së tyre të divorcit. Pavarësisht kësaj lëvizjeje, Joe Jonas duket i shqetësuar nga veprimi ligjor i Turner, me përfaqësuesin e tij që konfirmon se depozitimi është thjesht një formalitet pasi të dyja palët vazhdojnë të ndjekin një zgjidhje miqësore.

Ish-çifti, i cili shkëmbyen betimet në maj 2019, e gjetën veten të përfshirë në një betejë ligjore pasi Jonas paraqiti kërkesën për divorc në shtator 2023, duke përmendur dallime të papajtueshme.

Sophie Turner ndërmerr sërish hapa ligjorë ndaj Joe Jonas!

Turner ndërmori hapa ligjorë ndaj Jonas në Gjykatën Federale të Nju Jorkut, duke pretenduar rrëmbimin e vajzave të tyre. Megjithatë, në mes të grindjeve ligjore, Turner dhe Jonas arritën të arrijnë në një marrëveshje të përkohshme kujdestarie për dy vajzat e tyre, Ëilla dhe Delphine.

Çifti shprehu angazhimin e tyre për bashkë-prindërim në një deklaratë të përbashkët pas një seance të suksesshme ndërmjetësimi në tetor. Pas një sërë manovrash ligjore, duke përfshirë tërheqjen e akuzave për rrëmbim nga Turner në janar, të dyja palët ranë dakord të hidhnin poshtë dosjen me paragjykim, duke nënkuptuar një hap të rëndësishëm drejt zgjidhjes së mosmarrëveshjeve të

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF