KreuStil Jetese

Përse shumë njerëz po vendosin letra higjienike në frigorifer: Kur të dëgjoni arsyen, do të bëni të njëjtën gjë!

Përse shumë njerëz po vendosin letra higjienike në

Falë mediave sociale, kur dikujt i vjen një ide – e mirë apo e keqe – ajo përhapet si zjarr. Disa nga tendencat e njohura duken të çuditshme dhe një prej tyre ka intriguar përdoruesit për muaj të tërë. A e vendosni edhe letrën higjienike në frigorifer?!

Përse shumë njerëz po vendosin letra higjienike në
 

Nëse nuk jeni në dijeni, letra higjienike në historinë e frigoriferit, sado e pabesueshme që tingëllon, ka marrë shumë vëmendje dhe shumë argumentojnë se ka shumë kuptim. Çfarë është? Personat që praktikojnë këtë risi, thote Telegrafi, deklarojnë se letra higjienike thith të gjitha aromat e pakëndshme, si dhe lagështinë e tepërt.

Sigurisht që pamja e letrës higjienike në frigorifer nuk është e këndshme, por pretendohet se do të ndihmojë në luftën me një problem të vazhdueshëm që shqetëson shumë njerëz. Nëse pyesni amvisat me përvojë, ato patjetër do të përmendin sodën e bukës, lëkurën e limonit ose llumin e kafesë si një zgjidhje të shkëlqyer.

Megjithatë, letra higjienike është një risi në epokën digjitale dhe besojmë se pas kësaj historie do ta provoni vetë. Në fund, rekomandohet përdorimi i një rolli te ri, të sapo nxjerrë nga ambalazhi dhe të mos mbahet në frigorifer për më shumë se tre javë. Pas kësaj, hidheni, pra mos e vendosni më në tualet.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF