KreuFashion

10 dekore të personalizuara për dhomën tuaj të gjumit

Le të flasë vetë dhoma e gjumit për ju! Që nga arredimi me detaje, deri tek dekorimi i mureve me tekstile të ndryshme, dhoma e gjumit është private dhe intime dhe mund të shndërrohet në një mikrokozmos në të cilin të shprehni gjithë personalitetin tuaj. Shfaqni krijimtarinë tuaj dhe personalizojeni dhomën e gjumit sipas dëshirës!

Ambientet e vogla mund t’i kompozoni me mobilje të bardha, foto ose postera. Ndërsa në ambientet më të mëdha mund të luani me një arredim më kompleks. Qartësoni idetë pa shpenzuar shumë para duke i hedhur një sy propozimeve tona:

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF