Fytyra e Beyonces e tregon qartë: këngëtarja, super e irrituar nga femra që hyn mes saj dhe Jay Z-së gjatë një eventi sportiv!!!

Lajmi nuk vonoi të bënte xhiron e botës: Beyonce u përpoq ta mbante veten, por fytyra e tradhëtoi. Këngëtarja duket nuk e ka pritur aspak mirë bisëden e ngrohtë ndërmjet Nicole Curran, bashkëshortja e pronarit të Golden States Warrior dhe të shoqit gjatë finales së NBA. Gruaja tjetër shihet e përkulur dhe shumë e angazhuar në bisedë me të shoqin, por Beyonce ka një buzëqeshje të akullt në buzë, ndërsa duket qartazi e bezdisur nga situata.

Cifti I famshëm me tre fëmijë- vajzën Blue Ivy dhe binjakët Rumi e Sir – nuk ka shumë që përsëriti betimet e martesës pasi e pranoi hapur se lidhja e tyre kishte pasur probleme për shkak të tradhëtive të reperit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article