KreuBordo Men

Tolgahan shkruan shqip: “ Jam me fat që po e ndaj jetën me një vajzë të këtij kombi“!!

Aktori turk Tolgahan Saiysman dhe bashkëshortja e tij shqiptare  Almeda Abazi, ishin në Kosovë ku u takuan me ministrin e Kulturës e diskutuan mbi projekte filmike që mund të realizohen në të ardhmen mes dy vendeve. Tolgahani doli edhe me një vlerësim të rëndësishëm nga ky takim, atë të “Ambasadorit të Kulturës“ mes dy kombeve.

Falenderimin përvecse aty në vend, aktori e bëri më pas edhe përmes rrjeteve sociale, ku postoi një mesazh në shqip.

“..Për fat të mirë, mu desh të njihem dhe të ndaj jetën me një vajzë të këtij kombi…faleminderit shqiptarë që u bëtë pjesë e pandarë e jetës sime, faleminderit që më prisni..“, ka shkruar ai, duke tërhequr një numër të madh komentesh positive.

 

 

?

A post shared by Almeda Abazi Sayışman (@almeda92) on

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF