Mihrija Braha bën rrëfimin e pazakontë: Një i famshëm shqiptar me ofroi një milionë dollarë për një natë!

Nëse mendonit se historia e filmit të famshëm të Demo Moore, “ Propozim i pahijshëm” ishte një trillim që nuk ka gjasë të ndodhë në realitet, epo, mendojeni sërish. Sepse këngëtarja Mihrije Braha thorë se i ka ndodhur asaj vetë.

I shoqi e kishte marrë me shumë sportivitet, duke e kthyer në një situatë  komike. “Ka qenë një ofertë 1 milionë dollarëshe, një natë në një ishull. Është shumë i njohur, dhe është shqiptar. Më e bukura, është se pas kësaj telefonate, mora menjëherë Naimin dhe i thashë çfarë ndodhi. Ai filloi të më tallte e të bënte shaka duke më thënë: ‘Më ke humbur 1 milion dollarë. Këtë ma ka përmendur 2 muaj e gjysmë”, tha Mihrija.

Previous ArticleNext Article