KreuCelebrity

Cardi B paditet; kujt i shkaktoi lëndime në fytyrë nga thonjtë e gjatë!

 Cardi B paditet; kujt i shkaktoi lëndime në fytyrë nga
Cardi B është akuzuar se ka sulmuar një roje sigurie në një ndërtesë të zyrës mjekësore në vitin 2018, e cila dyshohet se e la viktimën në nevojë për operacione plastike. Sipas dokumenteve të gjykatës të siguruara nga Radar Online, Emani Ellis pretendoi se Cardi i kishte shkaktuar "lëndime në fytyrë" me "thonj të gjatë" dhe më pas ai duhej të bënte një operacion plastik.

“Cardi u përkul për ta goditur atë në fytyrë dhe trup” thuhej në dosje. Emani ka kërkuar dëmshpërblim të paspecifikuara për incidentin, i cili dyshohet se ka shkaktuar lëndime, dhimbje mendore dhe ankth. Roja gjithashtu pretendoi se Cardi përdori sharje gjatë takimit.

Cardi B paditet; kujt i shkaktoi lëndime në fytyrë nga
Emani gjithashtu pretendoi se krijuesja e hitit “Bodak Yelloë” përdori statusin e saj të famshëm për ta shkarkuar atë nga posti i tij dhe për ta penguar atë të kthehej në punë.

 “Qëllimi i të pandehurit ishte që t'i shkaktonte lëndime paditësit në mënyrë që ajo të mos mund të kthehej në punë. E pandehura madje përdori statusin e saj të famshëm për të pushuar paditësin nga detyra si roje sigurie. E pandehura me anë të kërcënimeve, shtrëngimit, frikësimit, forcës fizike, duke përfshirë sulmin, e pengoi paditësen të kthehej në punë si roje sigurie, gjë që ajo kishte të drejtë ta bënte sipas ligjit

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF