KreuCelebrity

Dukesha e Jorkut Sarah Ferguson diagnostikohet me kancer të lëkurës!

Dukesha e Jorkut Sarah Ferguson diagnostikohet me kancer të

Dukesha e Jorkut, Sarah Ferguson, është diagnostikuar me një formë agresive të kancerit të lëkurës pas diagnozës së mëparshme të kancerit të gjirit. Profesionistët mjekësorë hoqën një nishan, të identifikuar si një melanoma malinje, gjatë trajtimit të saj të vazhdueshëm të kancerit.

Mjekët aktualisht po vlerësojnë nëse melanoma u zbulua në fazat e hershme të saj. “Pas diagnozës së saj me një formë të hershme të kancerit të gjirit këtë verë, Sarah, Dukesha e Jorkut, tani është diagnostikuar me melanoma malinje”, tha një zëdhënës.

“Dermatologu i saj kërkoi që disa nishane të hiqeshin dhe të analizoheshin në të njëjtën kohë kur dukesha po i nënshtrohej një operacioni rindërtues pas mastektomisë së saj, dhe një prej tyre është identifikuar si kancerogjene.

“Duçesha dëshiron të falënderojë të gjithë ekipin mjekësor që e ka mbështetur, veçanërisht dermatologun e saj, vigjilenca e të cilit siguroi që sëmundja të zbulohej. Ajo beson se përvoja e saj nënvizon rëndësinë e kontrollit të madhësisë, formës, ngjyrës dhe strukturës dhe shfaqjes së nishaneve të reja që mund të jenë një shenjë e melanomës”, shtoi më tej zëdhënësi.

Dukesha e Jorkut Sarah Ferguson diagnostikohet me kancer të

Vitin e kaluar, Ferguson iu nënshtrua një operacioni për kancer gjiri në spitalin e Mbretit Eduard VII në Londër.  

Ky lajm vjen menjëherë pas raportimeve se mbreti Charles ishte planifikuar për trajtim për një prostatë të zmadhuar, sipas Buckingham Palace.

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF