KreuCelebrity

Kaq e pati? “Ik vazhdo jetën tënde”- Kriset marrëdhënia e Ilnisës me Meritonin!

Kaq e pati? “Ik vazhdo jetën tënde”- Kriset

Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqi debatuan ashper me njëri-tjetrin dhe shkak u be fakti qe moderatori nuk i ka kushtuar vëmendje gazetares gjatë gjithë ditës, duke e zemëruar ate deri ne piken sa  Ilnisë e cila i tha që të gjejë partnere tjetër pasi nuk do të kërcejnë së bashku në sfidën që i dha “Vëllai i Madh”.

Pjesë nga debati:


Meritoni: O rrush për çfarë je mërzit

Ilnisa: Jam duke të ardhur ty mbrapa gjithë ditën që mos të mërzitesh ti. Po ik o burrë vazhdo jetën tënde

Meritoni: Qetësohu mos u mërzit pa lidhje

 Ilnisa: Po s’më mërzit dot ti mua, thjeshtë s’do kërcejmë bashkë

Mëritoni: Ok

Ilnisa: Siç ja respektoi Eglës dëshirën do ma respektojë edhe mua, kaq e thjeshtë

Meritoni: Pse çfarë ke?

Ilnisa: S’dua të kërcej me ty

Meritoni: Ok, unë e kam më të lehtë

Ilnisa: Çfarë? Pse çfarë të duket vetja se je ti? Çfarë të rren mendja?

Meritoni: Pse çfarë ta merr mendja se je ti? Pse nervozohesh në sekonda ti?

Ilnisa: Ik ore se ma ke sjellë në maje të hundës. Shko nesër

Meritoni: Pse ta kam sjellë në maje të hundës?

Ilnisa: Dol pa lidhje

Mëritoni: Çfarë po thua o karamele

Ilnisa: Karamelja mbahet në gojë

Meritoni: Çfarë ke? Pse s’rrin rahat për qef, të bësh shaka

Ilnisa: Me kë të bëj shaka, shikon ndonjë që të bëj shaka

Meritoni: Është problemi jot, Ilnisa ndro qasje

Ilnisa: Ndro partneren

Meritoni: Me shumë kënaqësi

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF